Bestil tid til en synsprøve med ægte sundhedsundersøgelse

Har du problemer med dit syn i hverdagen, og har du mistanke om, at du har brug for kontaktlinser eller briller? Måske trænger styrken i de nuværende til en justering?

Fremtidens synsprøve nu i Køge

 

Vi har foretaget vores største investering nogensinde, i nyt synsprøveudstyr som benytter kunstig intelligens og kun tager ca. 10 minutter. Træfsikkerheden er tæt på 100%. Årsagen til disse fantastiske præstationer, skyldtes systemet først foretager en 15 sekunder screening af hele øjet, og dermed har et udgangspunkt som er langt tættere på det endelige resultat.

Tina tager forsat klassiske synsprøver, mens Michael står for den nye lyn-synsprøve som er langt mindre anstrengende. 

Vores dygtige Brillestylist hjælper med at finde dit nye brillestel.

Kom forbi Koss & Krasnik i Køge til en synsprøve med ægte sundhedstjek. Vi er din lokale optiker, og vi har mange besøgende fra blandt andet Solrød, Roskilde, Næstved og omegn.

Vores brillebutik er beliggende på Brogade 10 i det centrale Køge med parkering foran butikken.

Her vil du møde engagerede medarbejdere med mange års erfaring inden for optikerfaget, som vil tilbyde dig den bedste ekspertise og den højeste kvalitet.

Hos Koss & Krasnik kan du få en professionel vurdering af dit syn og dine øjnes sundhed. Efterfølgende kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige briller eller kontaktlinser.

Vi er et sikkert valg, hvis du ønsker at få foretaget en professionel synsprøve i Køge.

Vi undersøger dine øjne grundigt

Uanset om du vælger en klassisk synsprøve hos Tina, eller fremtidens lyn-synsprøve hos Michael, så foretager vi samtidig en ægte sundhedsundersøgelse af dine øjne ved hjælp af en elektronisk screening, som opdager samtlige øjensygdomme, før problemerne opstår.

Vi måler bl.a. for Grøn Stær, AMD, Grå Stær, Synsnervebetændelse og meget andet.

Vores synstjek har til formål at afgøre, hvilke briller eller linser der kan hjælpe dig til det bedste syn.

Find de rigtige linser eller briller

Når du besøger vores butik for at få foretaget en synsprøve, kan du være sikker på grundig rådgivning, og at du får de rette briller eller linser med hjem. Vor Brillestylist hjælper i denne proces.

Vi benytter den nyeste brilleglas fabrik i Europa, Rhein Vision – som samtidig er den hurtigste leverandør med markedets højeste glas standard og nyeste teknologi.

Vi fører desuden nogle af de bedste kontaktlinser, hvis du foretrækker det.

Falsk tryghed i brillebranchen. Se video nedenfor

Kom ind til en synsprøve

Hvad koster en synsprøve?

Absolut ingen ting. Det er gratis hvis ikke du køber briller, og inkluderet hvis du køber briller.

Du er sikret den optimale løsning, når du vælger Koss & Krasnik som din foretrukne optiker til brille- og linsekøb og synsprøve i Køge og omegn.

Kontakt os på 5665 7702 hvis du vil bestille tid til en synsprøve. Du er også altid velkommen til at kigge forbi butikken. Vi glæder os til at se dig.