Vi benytter de bedste brilleglas industrien kan producere!

Et vildt postulat, men hvis du selv prøver, så vil du give os ret.

Verdens vildeste brilleglas – til under 1/3 af prisen

Ja du læste rigtigt. Ikke kun den vildeste teknologi, men en Rolls Royce inden for brilleglas med flere styrker, og er du nyt medlem af Smart Club betaler du kun kr. 1000,00 for et sæt Camber glas. Du kan virkelig mærke forskel da styrkerne er fordelt på begge sider af glasset og dermed giver dobbelt så stort synsfelt i glasset. Kom ind i butikken og få en demonstration. Fremover vil prisen i Smart Club være kr. 1500,00 pr glas med bedste coating, men hver 30 måned og når du melder dig ind, får du altså mulighed for at købe disse glas for blot kr. 1000,00 pr. sæt (normalpris kr. 10.000,00 pr. sæt). Det er det vildeste tilbud i verden.

Læs om det revolutionerende amerikanske Camber glas HER

Brugerne siger bl.a.:

 • “Jeg kan nu ligge ned og se fjernsyn”
 • “Jeg kan overskue langt mere når jeg går tur i skoven”
 • “Det slør jeg normalt har i siderne er nærmest væk”
 • “Slet ikke så dyrt som frygtet”

Hos din optiker Koss & Krasnik finder du dine nye briller, uanset om du har brug for læsebriller, skærmbriller eller et nyt brillestel. Vores butik er beliggende i Køge, og den er velbesøgt af mange kunder fra både Roskilde, Solrød, Næstved og omegn.

Smart Club

  Qua 20 års arbejde i glasindustrien ser vi os selv som eksperter i brilleglas. Enten kan du være med i Smart Club som de fleste af vore kunder og kun betale ca. 1/3 for dine briller i fremtiden, eller så kan du besøge vores afdeling med komplette priser.

  I denne afdeling finder du en masse smarte briller til komplet og billig pris fra kr. 1500,00 for enkeltstyrke briller og 5000,00 for briller med flerstyrkeglas med standard stort synsfelt. Alle disse briller leveres med hærdning og antirefleks behandling, samt vores Brillesikring, og du får naturligvis vores ægte sundhedsundersøgelser og synsprøve med i prisen.

  Vi har en finger på den teknologiske puls

  Qua 20 års arbejde i glasindustrien besidder vi helt speciel erfaring og ekspertise inden for brilleglas og tilpasning. Vi ved, hvilke glas som er de bedste på markedet, vi har styr på den nyeste teknologi, og så kan vi finde ud af, hvad der virker bedst for dig.

  Det nyeste lige nu er et helt nyt brilleglas med glidende usynlig overgang, hvor mange brugere føler det fungerer som om der ingen overgang er i glassene. Teknologien er helt unik da styrkerne bliver fordelt på begge sider af glasses, og ikke kun på bagsiden som ved alle andre progressive glas.

  Brilleglas i verdensklasse

  Måske benytter du briller med glidende overgang og kender problemet med at finde det rigtige læsepunkt i dine glas med hovedpine samt nakkesmerter til følge? Vi kan som nogle af de eneste levere flerstyrkeglas, som imødekommer dette problem. Glæd dig til at få et bedre læse- og computersyn med disse progressive glas. Vor europæiske glasleverandør, producerer optik i absolut verdensklasse og leverer suverænt den højest opnåelige kvalitet tilgængelig i industrien. Verdens bedste progressive glas med styrkerne fordelt på begge sider af glasset, og ikke kun på bagsiden som alle andre produkter. Dette er glasset hvor brugerne fortæller det føles som et glas uden glidende overgang, og med 3 års garanti på coatningen. Det skal prøves.

  Har du problemer med flerstyrkeglas?

  Har du briller med glidende usynlig overgang, som du har problemer med, er du velkommen i vores butik til en gratis udmåling af synsfeltet.

  Vores synsfeltundersøgelse tager kun få minutter og vil tydeligt vise på et billede, hvordan du benytter dine glas, og hvorfor dine nuværende briller måske ikke fungerer så godt.

  Hvilke glas er de bedste?

  Vi har eneforhandling i området på verdens bedste progressive brilleglas fra amerikanske Camber. En verdenspremiere på denne vilde teknologi, sikrer et flerstyrkeglas med kæmpe synsfelt, ja vore kunder føler ofte at det virker som et glas uden overgang. Du kan ganske enkelt ikke få klarere, skarpere, større synsfelter, eller bedre nattesyn, og du skal aldrig lede efter læsepunktet eller knække med nakken. Dette produkt er i den dyre ende, men prisen er blot kr. 1000,00 for et sæt når du er helt nyt medlem af Smart Club. Blot én enkelt fabrik i Europa, kan levere denne nye teknologi, og du kan få en demonstration af glasset i vores butik.

  Hvad koster briller?

  Vi tilbyder flere forskellige tilbud på briller med styrke, læsebriller, skærmbriller og brilleglas alt afhængigt af dine behov. Vi tilbyder priser fra 1500,00 kr. for briller med enkeltstyrkeglas og fra 5000,00 kr. for briller med flerstyrkeglas fra vores fastprisafdeling.

  Sammen med dig finder vi gerne frem til lige netop den løsning, der passer bedst til dig og dit budget. Vi kan selvfølgelig også sørge for en synsprøve hvis dette ønskes.

  Venligst spørg i butikken, hvis du har specielle ønsker omkring dine brilleglas. Vi kan levere alt inden for brilleglas. Du kan også blive medlem af vores SMART CLUB og altid kun betale 1/3 for nye glas samt en ultra lav nettopris for dit nye brillestel.

  Husk også at du får gratis 22 måneders brilleforsikring mod styrkeændring og uheld hvis du vælger at købe dine briller kontant. Vi tilbyder desuden også kontaktlinser og solbriller til farveblinde.

  Hvis du har spørgsmål kan du også ringe til os på 5665 7702.