Kontaktlinser – et populært alternativ til briller

Det kan være svært at finde ud af, hvilke kontaktlinser der passer til dig. Der er mange muligheder, og det er vigtigt, at netop dine behov bliver dækket.

Hos Koss & Krasnik er kodeordene tryghed, komfort og problemfrie øjne

Vi er din lokale optiker i Køge, og vores butik er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Solrød, Roskilde, Næstved eller andre omkringliggende områder.

Her svarer vi på nogle af dine spørgsmål om kontaktlinser:

Hvilke linser benytter I?

Vores kontaktlinser kommer fra de fleste førende producenter. Vi sikrer dig den højeste tryghed som linsebærer. Vi ved, at dine øjne skal have masser af ilt, så du får den højeste tryghed og komfort. Vi går op i dine øjnes sundhed, og derfor tilbyder kun markedts bedste kvaliteter. Vi tager ingen chancer med dine øjne.

1-dagslinser eller månedslinser?

Det er naturligvis en smagssag, om du vil bruge 1-dagslinser eller månedslinser, men generelt giver 1-dagslinser en højere komfort for dig, da du ikke behøver rensevæsker. Har du aldrig prøvet linser før, koster det kr. 350,00 første gang. Dette er inkl. de prøvelinser vi benytter.

Vore Platin 1-dagslinser er en samling af de bedste 1-dagslinser på markedet, og de er til dig, som har et meget tørt indeklima eller generelt tørre øjne. De er også i en kvalitet hvor du betaler lidt mere, men vi garanterer tilgengæld at du får det bedste fra industrien.

Kan I afhjælpe mine tørre øjne?

Vi benytter kun de bedste produkter på markedet, og tørre øjne er yderst sjældent med de nye linsetyper.

Skulle du mod forventning få tørre øjne, så kan vi ændre til en anden linsetype i samme priskategori, indtil du er tilfreds, når din 6-måneders periode er afsluttet.

Hvilket mærke vælger I til mig?

Når vi har fundet ud af dine behov og priskategorien, så finder vi den bedste løsning hos vores leverandør. Øjne er forskellige, så der er ikke et entydigt svar hver gang.

 

Fandt du ikke svar?

Hvis du ikke fandt svaret på dit spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til vores erfarne optikere på 5665 7702. Få dine kontaktlinser i Køge. Bor du i nærheden, er du velkommen til at kigge forbi butikken. Du kan også altid bestille en synsprøve hvis du har brug for dette.

Hvad koster kontaktlinser?

Det kan være svært at finde ud af, hvilke kontaktlinser der passer til dig. Der er mange muligheder, og det er vigtigt, at netop dine behov bliver dækket. Har du aldrig prøvet linser før, koster det kr. 350,00 første gang.

Hos Koss & Krasnik er kodeordene tryghed, komfort og problemfrie øjne. Vi er din lokale optiker i Køge, og vores butik er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Solrød, Roskilde, Næstved eller andre omkringliggende områder.

Priser dagslinser
Pr. måned (min. 6 mdr.)

Platin: Højeste kvalitet, højeste komfort
Uden bygningsfejl fra kr. 320,00 
Med bygningsfejl fra kr. 416,00
Med flere styrker fra kr. 488,00

Priser månedslinser
Pr. måned (min. 6 mdr.)

Platin: Højeste kvalitet på markedet
Uden bygningsfejl kr. 268,00
Med bygningsfejl kr. 288,00
Med flere styrker kr. 315,00

Venligst bemærk, at månedslinser kræver rensevæske som er en månedlig ekstra omkostning på ca. kr. 75,00

Services & tilbud til dig

Vores Smart Club koncept og muligheden for afbetaling kan give dig mere fleksibilitet i dine overvejelser om nye briller eller linser.

Smart Club er for dig, som ønsker mere end ét par briller. Det er en rabatordning, du kan tilmelde dig, hvis du køber briller i vores brillebutik i Køge.

Du kan vælge at splitte det samlede beløb op over 12 eller 24 måneder, og du kan til enhver tid indløse din restgæld. Det hele er op til dig.