VI SÆLGER UD!

Er du farveblind, så findes der nu en løsning, så du kan se de smukke farver, som naturen bringer os, og vi sælger nu ud af vores lager.

Prøv EnChroma Color Vision Test

Prisvindende solbriller fra EnChroma har chokeret tusindvis af farveblinde mennesker overalt i verden, og vi er nu første og største forhandler i Danmark og Nordeuropa. Du kan med fordel besøge vores brillebutik i Køge for at se nærmere på vores udvalg af solbriller for dig der er farveblind. Butikken er let tilgængelig, uanset om du for eksempel kommer fra Solrød, Næstved eller Roskilde.

Optimal farvegenkendelse der sikrer veludført arbejde

12 % af alle drenge og mænd og 0,5% af alle piger og kvinder er farveblinde, og de vil dermed opleve en helt ny farverig verden med solbriller fra EnChroma.

Bruger du som farveblind briller med styrke, kan vi tillige levere disse fantastiske glas med præcis din styrke.

Tag først vores test her på siden, eller nede i vores butik, og medbring resultatet til os. Så ved vi, hvilken type solbrille der kan bringe dit farvesyn tilbage. Vi har et større udvalg af solbriller, men vi kan også slibe de specielle solglas over i dit eget brillestel, hvis du foretrækker dette. 

Vores priser på briller til farveblinde:

SOLBRILLE MOD. ELLIS  – TILBUD kr. 2000,00 (normalt 2970,00)

Services & tilbud til dig

Vores Smart Club koncept og muligheden for afbetaling kan give dig mere fleksibilitet i dine overvejelser om nye briller eller linser.

Smart Club er for dig, som ønsker mere end ét par briller. Det er en rabatordning, du kan tilmelde dig, hvis du køber briller i vores brillebutik i Køge. EnChroma solbriller er ikke med i Smart Club abonnementet.

Du kan vælge at splitte det samlede beløb op over 12 eller 24 måneder, og du kan til enhver tid indløse din restgæld. Det hele er op til dig.