Med gratis brillesikring bliver det trygt for dig

Når du køber nye briller hos Koss & Krasnik, så får du ganske gratis 22 måneders brillesikring med i købet. Du er dermed dækket ind for alle uheld de næste 22 måneder – også styrkeændringer.

Vilkår

Du betaler blot en egenbetaling på 33% af prisen på nye glas og super lav nettopris på brillestellet, hvis uheldet er ude. Det er da trygt for dig.

Din brillesikring gælder i 22 måneder fra bestillingsdato af ét sæt glas. Den defekte del af brillen skal altid returneres til Koss & Krasnik, uanset stand. Brillesikringen gælder også ændringer af styrken inden for 22 måneder. Brillestel eller brilleglas leveret under din brillesikring, bliver ikke leveret med ny brillesikring, men du kan ødelægge dine briller så mange gange du vil inden for de første 22 måneder. Stellet bliver altid erstattet med tilsvarende stel, med mindre det ikke kan fremskaffes. Der kan forekomme andre tillæg end her beskrevet. Vi forbeholder os retten til at ændre betingelser og priser med tilbagevirkende kraft, og ved uoverensstemmelse er det suverænt butikken som afgør udfaldet af dækningen. Der ydes ikke rabat eller nedslag i egenbetaling. Gælder ikke ved bortkommet, stjålet eller mistet briller, samt glas fra Enchroma.

Services & tilbud til dig

Vores Smart Club koncept og muligheden for afbetaling kan give dig mere fleksibilitet i dine overvejelser om nye briller eller linser.

Smart Club er for dig, som ønsker mere end ét par briller. Det er en rabatordning, du kan tilmelde dig, hvis du køber briller i vores brillebutik i Køge.

Du kan også vælge at splitte det samlede beløb op over 12 eller 24 måneder, og du kan til enhver tid indløse din restgæld. Det hele er op til dig.