Hvem er vi?

Vi er 3 ansatte i butikken. I butikken møder du Tina Koss, Tina Vestergaard og Michael Krasnik.

Tina Koss

Tina Koss

Tina er optiker siden 1987 og et velkendt ansigt i Køge. Tina arbejder med briller og kontaktlinser og altid et muntert besøg værd. Kendt fra TV som “Danmarks mest ærlige optiker”.

 

Tina Vestergaard

Tina Vestergaard

Tina er uddannet Brillestylist gennem flere år, og har en fortid hos Profil Optik. Hun er tillige vandt til optikerrelateret arbejde. Hun kommer fra det jyske, så forvent et jysk smil, accent og humor.

 

 

Michael Krasnik

Michael Krasnik

Michael er optiker siden 1989 og har en fortid i glasindustrien. Herved er du sikret den højest opnåelige glaskvalitet. Michael arbejder med briller og er en faglig nørd på brilleglas.
Spørg bare.

 

 

Koss & Krasnik er en topmoderne high-end optiker centralt i Køge

I butikken lægger vi stor vægt på at have de nyeste og lækreste varer af den højeste kvalitet – både inden for brillestel, brilleglas og kontaktlinser.

Til at opfylde denne målsætning har vi nøje udvalgt de bedste mærker i bedste kvalitet. Vi er blandt andet Danmarks største forhandler af danske Ørgreen og Tom Ford briller, vi har de helt fantastiske briller fra Kaleos, de super raffinerede og håndlavede briller fra Trunique, samt de håndlavede eksklusive mandebriller fra Brett Eyewear og meget, meget mere. Vi har næsten 1000 briller i butikken. Vi søger brillen der fremhæver din personlighed.
Vi mener, at en brille er ligesom en partner – man skal matche. Det handler ikke om hvordan brillen ser ud på hylden i udstillingen, men om brillen bedst muligt fremhæver dine øjne og din personlighed.

Slebet unikt til dig og dit behov

Vi benytter topmoderne og markedsledende glas fra Europas nyeste glasproducent Rhein Vision, som bliver slebet unikt til dig og dit behov. I kombination med vores mange års erfaring, er vi tillige udstyret med to topmoderne synsprøverum, samt en synsfeltscreener som scanner for samtlige sygdomme i dit synssystem.

Vi er kendt for at løse problemer, specielt hvis du benytter glas med usynlig, glidende overgang. Vores mål er at levere de bedste briller du nogensinde har haft.

De bedste kontaktlinser til dig

Kontaktlinsebranchen er i hurtig udvikling – og vi følger naturligvis nøje med. Dette gør, at vi kan levere de nyeste og bedste kontaktlinser. De dyreste linser er ikke nødvendigvis de bedste til dig.

Vi sætter derfor en stor ære i at rådgive dig om hvilke kontaktlinser som passer bedst til dig og dit behov.

Det vil glæde os at se dig i vores butik, så vi kan skabe et optimalt syn for dig. Vi er beliggende på Brogade 10 i Køge. Hvis du i mellemtiden har spørgsmål, vil vi gerne svare på dem.

Services & tilbud til dig

Vores Smart Club koncept og muligheden for afbetaling kan give dig mere fleksibilitet i dine overvejelser om nye briller eller linser.

Smart Club er for dig, som ønsker mere end ét par briller. Det er en rabatordning, du kan tilmelde dig, hvis du køber briller i vores brillebutik i Køge.

Du kan også vælge at splitte det samlede beløb op over 12 eller 24 måneder, og du kan til enhver tid indløse din restgæld. Det hele er op til dig.