Alle de vildeste brillestel
– Se skarp ud

Vi har mere end 1000 brillestel på lager, i den ypperligste kvalitet!

Danmarks største Ørgreen og Tom Ford forhandler

Vores brillebutik er spækket med mere end 1000 moderne “high-end” brillestel i højeste kvalitet og spændende designs. Butikken er beliggende i Køge, og den er således let at komme til, uanset om du kommer fra Næstved, Solrød, Roskilde eller omegn. Nedenfor er et udpluk af vores hovedmærker.

Vi har en forkærlighed for japanske titan produkter. De kan noget med finish og kvalitet, så derfor består butikken af 75% briller som har ophav i Japanske håndværkstraditioner. Vi har masser af håndlavede briller i italiensk Mazzucchelli acetat, masser af japansk titanium fra Ørgreen og Yellows Plus, lækre håndlavede franske titanium briller fra Brett, og så er vi Danmarks største forhandler af danske Ørgreen og italienske Tom Ford samt japanske Yellows Plus, så forvent vi har løsningen til dig.

Vi har tillige et kæmpe udvalg af de spanske Kaleos briller, de vanvittige lækre håndlavde briller fra franske Brett, og meget, meget mere. Vi har næsten 1000 briller i butikken, og får nye designs hver måned. Vi søger brillen, der fremhæver din personlighed, og allerhelst reducere din alder med et par år 😉

Vi mener, at en brille er ligesom en partner – man skal matche. Det handler ikke om, hvordan brillen ser ud på hylden i udstillingen, men om brillen bedst muligt fremhæver dine øjne og din personlighed.

Ekstrem lav nettopris med Smart Club

 

Hvis du melder dig ind i Smart Club, så kan du købe alle de briller du orker til super lav pris. Du får altid dine brilleglas til maksimum 1/3 pris, og vi har ekstrem lave nettopriser på alle brillestel.

F.eks. koster Tom Ford brillestel fra kr. 1575,00 og Ørgreen brillestel fra kr. 1368,00

Vi hjælper dig til at se godt – men også til at se godt ud. Vi tøver ikke med at sige, at vi har et stort udvalg inden for alle genrer, og ifølge vores kunder det smarteste udvalg i byen. Derudover kan du altid låne brillestel med hjem.

Tilbud: HUSK du får helt gratis en brilleforsikring med i købet, hvis du vælger at købe dine briller kontant.

Vi har noget for enhver smag

Uanset om du er på udkig efter kontaktlinser, modebriller, læsebriller eller måske skærmbriller, og om du ønsker moderne brillestel til damer eller herrer, så har vi noget for enhver smag og til en billig pris.

Du er velkommen til at kontakte os på 56 65 77 02 for at høre mere om vores priser, få en synsprøve eller hvis du har nogle spørgsmål. Vi tilbyder desuden også briller til farveblinde.