Yellows Plus

I en lille by i Japan begyndte historien om Yellows Plus, et brillefirma, der blev født ud af en lidenskab for håndværk og en dedikation til tidløst design. Firmaet blev grundlagt af Toshiaki Yamagishi, en dygtig håndværker med en drøm om at skabe briller, der kombinerede traditionel japansk præcision med moderne æstetik.

I 2001 blev Yellows Plus født. Navnet, der kombinerer farven gul – ofte forbundet med glæde og optimisme – med tanken om at gå ud over det almindelige (“Plus”), afspejlede Toshiakis vision om at skabe briller, der bringer glæde og skiller sig ud. Fra begyndelsen var Yellows Plus kendt for sin enestående kvalitet og sit unikke design.

Yellows Plus’ briller blev håndlavet ved hjælp af traditionelle teknikker, men med en moderne tilgang til design. Hver enkelt brille blev omhyggeligt skabt ved brug af materialer af højeste kvalitet, såsom acetat og titanium, hvilket sikrede både holdbarhed og komfort. Toshiakis dedikation til perfektion kunne ses i hver eneste detalje – fra de fine håndpolerede kanter til de præcist indstillede hængsler.

Gennem årene voksede Yellows Plus støt, men firmaet holdt fast i sine rødder og sin oprindelige filosofi. Toshiaki Yamagishi fortsatte med at lede firmaet med samme passion og engagement, som da han først startede. Hver ny kollektion bragte nye designs og innovationer, men altid med en respekt for det traditionelle håndværk og en forpligtelse til kvalitet.

Historien om Yellows Plus er en historie om lidenskab, håndværk og tidløs elegance. Det er en fortælling om en mand, der fulgte sin drøm og skabte noget, der var større end ham selv – et brillefirma, der ikke bare producerer briller, men skaber kunstværker, der bliver værdsat af mennesker over hele verden.